[Propunere] Repopulare

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Toast_.
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator
Been thanked: 5 times

:pro: la tot, sunt de acord ca comunitatea de cs 1.6 nu mai este activa. Sam are dreptate si trebuie sa facem ceva pentru ca nu se mai poate asa, daca ne punem interesul toti de pe discord sunt sigur ca vom gasi modalitati pentru reinvierea serverului, nu putem sa fim lejeri pentru ca ieri am strans 16, avem posibilitatea sa reinviem serverele de jb daca ne punem efortul toti.
Image

Image
  • NOAPTEA MUIST, ZIUA TRACTORIST :ymdevil:
JeBeLu
God - aproape smecher
God - aproape smecher
Been thanked: 2 times

Vai ce interesanta propunere .. cand din cauza unei anumie persoane s-au lasat 3 playeri renumiti , un slot si 1 admin si pe viitor o sa fie si alte persoane care o sa plece (stiu sigur asta ) . Unele persoane intra sa se distreze , nu sa isi frece nervii . Mai lasa propunerile ca nu ce ai spus tu este problema ci chiar tu esti problema . Pari destept si atotstiutor si tot ce spui tu este woaw , dar cand te contrazic 10 persoane, tu spui ca alea 10 au probleme , cand colo tu nu realizezi ca ai un comportament diferit . Degeaba pui propuneri si nu mai stiu eu ce , nu acelea sunt problemele , unele persoane nu mai intra din cauza ca nu vor sa isi mai frece nervii din cauza uni intelectual . Cu comportamentul tau sigurat o sa fie full sv .
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Am citit in amanunt propunerea pe care ai adus o in fata noastra. Consider ca daca ne am implica cu totii, ar fi benefic atat pentru noi, cat si pentru sv. Doar ganditi va sa fim din nou 30, nu 6, maxim 11 trasi cu forta.
DE la mine au un big
:pro:
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Ev3nk

:pro: Imi place propunerea ta, dar trebuie sa ne implicam cu totii.
Veteran Jb.B-Zone.Ro

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Image
Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Propunerea ramane postata si voi incerca pe cat posibil sa folosesc toate caile de reclama, de repopulare a serverului.
Insa sunt foarte multe lucruri de facut, incerc pe cat posibil sa ma ocup de toate, updateuri, bugfixuri cat si repopulare, nu e usor, am nevoie de ajutor pentru reclama.

:tc:
Image
Image
Locked