[Propunere] Repopulare
- Toast_.
- Administrator - Vibrator
- Been thanked: 5 times

- JeBeLu
- God - aproape smecher
- Been thanked: 2 times
Vai ce interesanta propunere .. cand din cauza unei anumie persoane s-au lasat 3 playeri renumiti , un slot si 1 admin si pe viitor o sa fie si alte persoane care o sa plece (stiu sigur asta ) . Unele persoane intra sa se distreze , nu sa isi frece nervii . Mai lasa propunerile ca nu ce ai spus tu este problema ci chiar tu esti problema . Pari destept si atotstiutor si tot ce spui tu este woaw , dar cand te contrazic 10 persoane, tu spui ca alea 10 au probleme , cand colo tu nu realizezi ca ai un comportament diferit . Degeaba pui propuneri si nu mai stiu eu ce , nu acelea sunt problemele , unele persoane nu mai intra din cauza ca nu vor sa isi mai frece nervii din cauza uni intelectual . Cu comportamentul tau sigurat o sa fie full sv .
- SH0B0
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Am citit in amanunt propunerea pe care ai adus o in fata noastra. Consider ca daca ne am implica cu totii, ar fi benefic atat pentru noi, cat si pentru sv. Doar ganditi va sa fim din nou 30, nu 6, maxim 11 trasi cu forta.
DE la mine au un big

DE la mine au un big

Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐

Veteran Jb.B-Zone.Ro
Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Propunerea ramane postata si voi incerca pe cat posibil sa folosesc toate caile de reclama, de repopulare a serverului.
Insa sunt foarte multe lucruri de facut, incerc pe cat posibil sa ma ocup de toate, updateuri, bugfixuri cat si repopulare, nu e usor, am nevoie de ajutor pentru reclama.

Insa sunt foarte multe lucruri de facut, incerc pe cat posibil sa ma ocup de toate, updateuri, bugfixuri cat si repopulare, nu e usor, am nevoie de ajutor pentru reclama.