Propuneri - rezolvat

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
tactu'
Very Important Person
Very Important Person
Been thanked: 3 times

Hai noroc. Mai jos cateva propuneri noi din partea mea:

1/ Bug Reporting - propun sa fie creata o sectiune pe forum cu topic-uri separate, create dupa un template/model predefinit, in care jucatorii sa raporteze problemele identificate pe server/forum/site. Daca nu o sectiune, macar un topic creat special in care sa posteze toata lumea.

2/ Event-uri de Paste, in Aprilie - probabil Syko are deja in vedere sa faca.
Aici nu am cine stie ce idei. Probabil ceva specific de Paste, de exemplu day special Iepurii vs Vanatorii (in loc de Ratele vs Vanatorii), cu skin-uri de iepuri in loc de rate si cu oua de Paste in loc de grenade :)))
Daca sunteti de acord cu propunerea mea, invit pe toata lumea sa vina si cu alte idei de event-uri.

3/ Update la descrieri site - de ex, shop-ul (https://jb.b-zone.ro/shop) - pentru clarificare, unele descrieri posibil sa nu mai fie up to date (de exemplu nr de credite 2.5k in loc de 2k, stie Syko).

4/ Update la staff list (https://jb.b-zone.ro/staff) - in loc de Last Online sa apara Data cand a primit gradul, ca sa fie mai usor de urmarit in cazul unei cereri de upgrade.

5/ Un guidebook pentru jucatori noi / noobi, adaugat pe server, care sa contina informatii /reguli menite sa ii ajute sa inteleaga jocul. Comanda in chat /guide sau /regulament sau ceva de genul. Am vazut ca au mai intrat oameni noi, cred ca i-ar ajuta. Daca avem deja asa ceva, my bad, nu am vazut.

:arghy:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

tactu' wrote: Mon Mar 06, 2023 12:44 pm Hai noroc. Mai jos cateva propuneri noi din partea mea:

1/ Bug Reporting - propun sa fie creata o sectiune pe forum cu topic-uri separate, create dupa un template/model predefinit, in care jucatorii sa raporteze problemele identificate pe server/forum/site. Daca nu o sectiune, macar un topic creat special in care sa posteze toata lumea.

2/ Event-uri de Paste, in Aprilie - probabil Syko are deja in vedere sa faca.
Aici nu am cine stie ce idei. Probabil ceva specific de Paste, de exemplu day special Iepurii vs Vanatorii (in loc de Ratele vs Vanatorii), cu skin-uri de iepuri in loc de rate si cu oua de Paste in loc de grenade :)))
Daca sunteti de acord cu propunerea mea, invit pe toata lumea sa vina si cu alte idei de event-uri.

3/ Update la descrieri site - de ex, shop-ul (https://jb.b-zone.ro/shop) - pentru clarificare, unele descrieri posibil sa nu mai fie up to date (de exemplu nr de credite 2.5k in loc de 2k, stie Syko).

4/ Update la staff list (https://jb.b-zone.ro/staff) - in loc de Last Online sa apara Data cand a primit gradul, ca sa fie mai usor de urmarit in cazul unei cereri de upgrade.

5/ Un guidebook pentru jucatori noi / noobi, adaugat pe server, care sa contina informatii /reguli menite sa ii ajute sa inteleaga jocul. Comanda in chat /guide sau /regulament sau ceva de genul. Am vazut ca au mai intrat oameni noi, cred ca i-ar ajuta. Daca avem deja asa ceva, my bad, nu am vazut.

:arghy:
1. Sectiunea Bug reporting nu exista, bugurile pot fi raportate aici in sectiunea propuneri, o sa adaug asta la descrierea sectiunii propuneri.
2. Serverul are un sistem automatizat care face ceva nou in fiecare zi (ex: luni - T care omoara CT primesc 3 credite, CT care omoara T primesc 1 credit, marti - box day (rundele incep cu box), miercuri - open cells (rundele incep cu celulele deschise iar /close e blocata ETC), sau orice alte idei ati avea, sistemul poate fi reactivat cand este nevoie si cand va doriti asta (pana acum a fost folosit doar de ziua serverului, dar il putem folosi si pt alte zile speciale).
3. Treaba cu shopul este aceiasi, insa daca cumperi vip lunar (adica 8 euro) si 2k (adica 2 euro), pentru faptul ca ai donat 10 euro dintr-o data, iti mai dau eu bonus 500 credite. Daca cumperi spre exemplu de 2 euro credite, primesti doar 2000, nu 2500, e o mica oferta pe care o fac eu celor care vor VIP lunar si nu pot dona altcumva, doar prin paysafe (reducerea e pt toata lumea, insa m-am gandit in special la cei cu paysafe).
4. O sugestie buna pe care urmeaza sa o implementez curand, zilele astea, poate chiar azi.
5. Exista deja acest "Guidebook" (pe langa cel de pe forum), un jucator ce nu are numele inregistrat cand intra pe server o sa îi fie apelata functia "new_player", care face sa-i deschida un motd tip HTML;

Code: Select all

show_motd(id, "http://jb.b-zone.ro/welcome.html", "Citeste cu atentie");
Poti intra singur pe link sa vezi cum arata sau iti poti schimba numele pe server sa testezi cum apare.
Pot adauga si comanda /help care sa-ti deschida acel HTML, dar lumea efectiv nu citeste, nu le pasa, intra pe server si cam atat, daca le explici bine, daca nu, asta e.

:tc:
Image
Image
Syko
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Update:

- punctul 4: am adaugat "last promoted" pe site unde se poate vedea cine si cand a fost promovat ultima oara ca admin.
- punctul 5: am adaugat comanda /help care deschise acel motd html.
Image
Image
Locked